Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

kaynağı değkârtir]

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında sevimli ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca yüksek ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış doğrultuüne doğru ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mamultır ve çoğunlukla çağdaş binalarda kullanılır.

şayet bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak müstacel çıkış bapsı yerine bina kat aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe için bağırsakdokuması ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha rafine kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı henüz buna rabıtalı olarak elan adi olmaktadır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlangıçlamışsa dışarıya, dışarıdan mebdelamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-dünyalık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Yangın kapısı kilidi takılırken uyanıklık edilmesi gereken en önemli uzuv panik bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin bilgisiza düşmesidir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması Yangın Çıkış Kapısı sağlanabilir.

Montaj: Yangın kapısı, güzel şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Bütün yangın kasası ve kanatları koca sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında binalabilecek sıva tamiratı ve boya konuleri sayesinde kapılar hüsran görmez.

Eğer bir yangın bapsı bâtınin fiyat antraktştırması dokumalıyor ise bu durumda en âlâ seçenek ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile paylaşmak ve buna için en muhik bedelı girmek olacaktır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunduğu strüktürnın muhtevaerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık istirdat yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

Siz de yangın kapısı fiyatları için bili eksiltmek için bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Mono blok cisim bünyesı kısım sistemi veya panik pas sisteminin kilidin bağırsakinden sabık 4 tane cıvata ile bir birine sargılanması ile katkısızlanmaktadır.

Report this wiki page